bc bpnl

Bassant-Parts.nl

Bassant-Parts is onderdeel van Bassant Classics, een zelfstandig bedrijf en heeft geen banden met Dr. Ing. h.c. F. Porsche A.G. of enige aan haar gelieerde bedrijf.

(To sister site in English.)

Wij leveren alle onderdelen en service om u te helpen uw klassieke Porsche betrouwbaar, en met plezier, op de weg te houden. Wij doen dit door u te voorzien van zo voordelig mogelijke onderdelen met de juiste kwaliteit. Ook reviseren we vele onderdelen voor u, zodat we de kosten voor u in de hand kunnen houden; zonder verlies van kwaliteit.

Prijzen, wij leveren onderdelen tegen concurrerende prijzen. Mocht u een zelfde deel (en kwaliteit) tegen een betere prijs kunnen kopen, dan gaan wij graag de uitdaging aan. U kunt bij ons betalen bij afhalen, per bankopdracht, Paypal en credit card (via Paypal).

Kwaliteit die wij leveren varieert van originele delen afkomstig van Porsche Stuttgart, tot delen die door de leveranciers van Porsche gefabriceerd zijn.

Levertijden, veel delen houden we op voorraad, minder gangbare delen zijn in 2 a 3 werkdagen beschikbaar. Uit de voorraad gebruikte onderdelen kunnen we meteen leveren. Revisie-, reparatie- en wisseldelen worden verstuurd na ontvangst van uw betaling en uw oude, reviseerbare onderdeel.

Contact hebben we bij voorkeur via email (info@Bassant-Parts.nl) zodat we op een correcte manier kunnen reageren.